Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Το Ξεκίνημα:

Η ιστορία μας ξεκινά από τον παππού, τον Τασο Καρμπαλιώτη που είχε κρεοπωλείο τη δεκαετία του 1940 στην Οιχαλία Μεσσηνίας. Ήταν ένας εργατικός και δραστήριος άνθρωπος, που αγαπούσε την δουλειά του και αυτό το μετέδωσε και στα παιδιά του: Δημήτρη, Ζαφείρη και Θεόδωρο. 
Η Συνέχεια:

Τα 3 αδέρφια λοιπόν, συνεχίζουν την παράδοση του παππού, Τάσου Κάρμπαλιώτη και ασχολούνται και οι ίδιοι με το ζωεμπόριο ενώ παράλληλα, διατηρούν και κρεοπωλείο στο χωριό με μεγάλη επιτυχία. 


Στο Σήμερα:


Από το 1981 και έως σήμερα, ο Τάσος Καρμπαλιώτης ο νεώτερος, ανοίγει το δίκο του κρεοπωλείο αυτήν την φορά στον Κορυδαλλό, Κερκύρας 35 και Μικράς Ασίας, φέρνοντας από την αρχή, τα πιο φρέσκα και φυσικά, ντόπια κρέατα. 

Ο Τάσος Καρμπαλιώτης ο νεότερος, συνεχίζει την παράδοση στην πώληση του ποιοτικού, φρέσκου κρέατος που έχει μάθει από τον πατέρα του Δημήτρη, έχοντας ήδη από μικρός τις αρχές για εργατικότητα και τιμιότητα από τον Παππού του, Τάσο. 

ΕΓΓΥΗΣΗ:
              
Όλα τα κρέατα μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά καταλληλότητας. Απαιτούμε από τους προμηθευτές μας την καλύτερη ποιότητα και συνεργαζόμαστε μόνο με τις καλύτερες Ελληνικές φάρμες. Η παραλαβή των κρεάτων μας γίνεται με ψυχόμενα φορτηγά ψυγεία, αποκλείοντας έντομα και σκόνη, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο, την ψυκτική αλυσίδα. 

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ:

1. Συνεχώς να επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό του κρεοπωλείου μας, με καινούργια και σύγχρονα μηχανήματα/ψυγεία/εργαλεία. Να φροντίζουμε για την φρεσκάδα των προϊόντων μας και την Ελληνική προέλευση τους πάντα από τις καλύτερα ελεγμένες φάρμες. 

2. Τα κρέατα μας να έχουν την μπλε σφραγίδα του υπουργείου, ώστε να μπορεί να εξασφαλίζεται η πλήρης ιχνηλασιμότητα τους. 

3. Ο χώρος μας να είναι καθαρός και να φροντίζουμε σχολαστικά γι αυτό. Δεν διαπραγματευόμαστε για κανέναν λόγο την υγιεινή και προπάντων την καθαριότητα του καταστήματος μας.  

4. Πάντα οι τιμές μας θα είναι προσαρμοσμένες στην Ελληνική πραγματικότητα. Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας κρέας, αλλά ταυτόχρονα να μην είναι υποχρεωμένοι να στερηθούν βασικά αγαθά. 

5. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα ούτε στην φρεσκάδα των κρεάτων μας και η  οικονομική κρίση είναι μία ευκαιρία για μας, ώστε να σας αποδείξουμε ότι το καλό κρέας μπορεί να έχει και καλή τιμή. 

6. Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις είμαστε ανοιχτοί να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε ο,τι αφορά την βελτίωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο: Καρμπαλιώτης Αναστάστιος